Σεβίλλη – Ουέσκα 1-0

Ένα γκολ του Μουνίρ ήταν αρκετό για τη Σεβίλλη που επικράτησε με 1-0 της Ουέσκα, έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω της την Μπαρτσελόνα.

Σεβίλλη για μεγάλα πράγματα! Η ομάδα του Λοπετέγκι έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 1-0 της Ουέσκα χάρη σε γκολ του Μουνίρ και άφησε πίσω της την Μπαρτσελόνα ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με ματς παραπάνω βέβαια.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές αλλά χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Όλιβερ Τόρες, Πάπου Γκόμες και Μουνίρ είχαν τρεις ευκαιρίες για τη Σεβίλλη χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν με τους φιλοξενούμενους να έχουν απειλήσει μόνο με ένα μακρινό σουτ του Ράφα Μιρ στο ξεκίνημα.

Στην πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ. Στο 57′ συγκκεκριμένα, ο Τόρες σέντραρε και ο Μουνίρ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 76′ η Ουέσκα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ράφα Μιρ να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά αφού ο Μπόνο του είπε «όχι» όπως και στο 88′ που απέκρουσε το σουτ του Γκόμεθ και στη συνέχεια αυτό του Μιρ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σεβίλλη: Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αλέις Βιδάλ (81′ Κουντέ), Σέρχι Γκόμεθ, Ρέκικ, Όλιβερ Τόρες (81′ Φερνάντο), Ράκιτιτς (65′ Χορδάν), Γκούντελι, Μουνίρ, Πάπου Γκόμες (75′ Σούσο), Ντε Γιόνγκ (65′ Εν-Νεσιρί)

Ουέσκα: Άλβαρο Φερνάντεθ, Σιόβας, Πουλίδο, Γκαστόν Σίλβα (16′ Πάμπλο Ινσούα), Χάβι Γκαλάν, Σεοάνε, Μικέλ Ρίκο (81′ Χουάν Κάρλος), Μαφέο, Ντουμπιά (60′ Φερέιρο), Οκαζάκι (60′ Εσκρίτσε), Ράφα Μιρ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από