LA LIGA
Μια τεράστια ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην Ατλέτικο δεν αξιοποίησε ο Άνχελ Κορέα στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε.
Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Ατλέτικο Μαδρίτης, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Λεβάντε, ανεβάζοντας έτσι τη διαφορά +6 από την δεύτερη Ρεάλ, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Οι «ροχιμπλάνκος» όμως, θα μπορούσαν να έχουν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκη εάν ο Άνχελ Κορέα δεν… κατάφερνε να αστοχήσει.
Συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας της Λεβάντε, δεν μπλόκαρε καλά την μπάλα στο σουτ του Σουάρεθ με αποτέλεσμα εκείνη να «στρωθεί» στον Κορέα.
Αλλά ο Αργεντίνος παρά το γεγονός πως βρισκόταν σε πολύ μικρή απόσταση από το τέρμα, και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έβαλε το πόδι του λάθος με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει ψηλά άουτ.
Δείτε τη φάση που… δεν χάνεται:
MUST READ
Το βίντεο του Ολυμπιακού για Μπαρτζώκα: «Οι νικητές δεν σταματούν ποτέ να πιστεύουν» (vid)
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από