Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1: Η «Βασίλισσα» έσωσε την παρτίδα στο 89′ (vid)

Με γκολ του Πορτού στο 55' η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν έτοιμη να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη, αλλά ο Βινίσους στο 89' ισοφάρισε για τη Ρεάλ.

Ένα σπουδαίο διπλό που θα την εδραίωνε στην πεντάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 λίγο πριν το φινάλε.

Οι Βάσκοι ήθελαν τη νίκη για να αυξήσουν τη διαφορά τους από την πέμπτη Μπέτις στους 5 βαθμούς (44-39), αλλά τελικά έμειναν στο +3.

Από την άλλη, οι Μαδριλένοι χάρη στον βαθμό ισοβάθμησαν με τη Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 53 πόντους. Αν και πριν τη σέντρα, ο στόχος ήταν να προσπεράσουν τους «μπλαουγκράνα» και να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Περισσότερα σε λίγο…

Η δράση σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο 54’ όταν μετά από σέντρα του Μονρεάλ από αριστερά, ο Πόρτου με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Ρεάλ αντέδρασε και στο 63′ ο Κασεμίρο έκανε κεφαλιά που έξυσε το δοκάρι.

Τελικά, η Ρεάλ έδωσε το βαθμό στο 89′, όταν ο Βάσκεθ σέντραρε από δεξιά, ο Ντούρο δε βρήκε την μπάλα αλλά ο Βινίσιους από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Βάσκεθ, Μόντριτς (76’ Βαλβέρδε), Κρόος, Κασεμίρο, Ίσκο (60 Ροδρίγο), Ντίαθ (60’ Βινίσιους), Ασένσιο (60’ Ντούρο)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Λε Νορμάν, Γοροσαμπέλ (82’ Σανιάν), Θουμπιμένδι, Θουμπελδία, Πόρτου (71’ Μπαρενετσέα), Γκεβάρα, Σίλβα (84’ Αϊχέν Μουνιόθ), Ισάκ (82’ Κάρλος Φερνάντεθ), Ογιαρθάμπαλ

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από