Μπαρτσελόνα : Ο Λαπόρτα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Αλάμπα

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Νταβίντ Αλάμπα ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτήσής του και να ζητήσει χρόνο.

Ο Ζουάν Λαπόρτα επέστρεψε στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, έντεκα χρόνια μετά το τέλος της άκρως επιτυχημένης του θητείας στον καταλανικό σύλλογο.

Ο 59χρονος αναλαμβάνει τους «μπλαουγκράνα» σε δύσκολη περίοδο και θέλει να κάνει… δυναμικό μπάσιμο στα νέα του καθήκοντα. Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «AS», ο Λαπόρτα είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Νταβίντ Αλάμπα, Πίνι Ζάχαβι και Φαλί Ραμαντανί, για να συζητήσουν για το ενδεχόμενο απόκτησης του Αυστριακού μέσου.

Ο 29χρονος είναι αρκετά περιζήτητος ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη Μπάγερν και ο νέος ισχυρός άντρας της Μπαρτσελόνα θέλει να τον φέρει στο «Καμπ Νου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει, αλλά ο Λαπόρτα ζήτησε από τους ατζέντηδες λίγο χρόνο ώστε να ακούσουν την προσφορά των Καταλανών πριν βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από