Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη 1-1 (vid)

Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης, Γιασίν Μπόνο, σκόραρε για την ομάδα του στις καθυστερήσεις και της έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ματς με τη Βαγιαδολίδ για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Τρομερό σε εξέλιξη ματς διεξήχθη στο «Ζοσέ Θορίγια», με τη Βαγιαδολίδ να βρίσκεται μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, όμως ένα γκολ του… τερματοφύλακα των Σεβιγιάνων, Γιασίν Μπόνο, στις καθυστερήσεις έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και μόλις στο 4′ απείλησαν με τον Γκόμες να σουτάρει, αλλά ο Ρομπέρτο αντέδρασε σωστά και έδιωξε, ενώ στο 17′ ο τερματοφύλακας της Βαγιαδολίδ είπε όχι και στην προσπάθεια του Εν Νεσιρί.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο 31′ με τον Γκουαρδιόλα και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπόνο έδιωξε σωτήρια το σουτ του Βάισμαν. Ωστόσο, η Βαγιαδολίδ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ορεγιάνα στο 43′.

Η ομάδα του Λοπετέγκι ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, απειλώντας με τον Ράκιτιτς στο 70′, ενώ στο 76′ ο Ντε Γιονγκ σημάδεψε το δοκάρι του Ρομπέρτο.

Η Σεβίλλη συνέχισε να πιέζει και τελικά έφερε το ματς στα ίσα με έναν απίθανο τρόπο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στις καθυστερήσεις, οι αμυντικοί της Βαγιαδολίδ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, με αποτέλεσμα ο Μπόνο που είχε προωθηθεί, να βρεθεί στην περιοχή και με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι, η Σεβίλλη παρέμεινε στην 4η θέση με 55 βαθμούς, ενώ η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στην 16η θέση με 27 βαθμούς.

Βαγιαδολίδ: Ρομπέρτο, Ολάθα, Ελ Γιαμίκ, Χοακίν Φερνάντεθ, Γιάνκο, Ορεγιάνα (82’ Μπρούνο), Αλκαράθ (74’ Φέδε Σαν Εμετέριο), Μέσα (74’ Μίτσελ), Πλάνο (82’ Κόντρο), Γκουαρδιόλα, Βάισμαν (82’ Κίκε Πέρεθ)

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας (46’ Ακούνια), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ (67’ Ντε Γιονγκ), Γκουντέλι (67’ Ράκιτιτς), Χορδάν (81’ Όσκαρ Ροντρίγκες), Τόρες (46’ Οκάμπος), Σούσο, Πάπου Γκόμες, Εν Νεσιρί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από