Μπαρτσελόνα : Φανατικός οπαδός της Λιντς ο Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είνα... θερμός υποστηρικτής της Λιντς, ενώ έχει στην συλλογή του τις φανέλες των Πάτρικ Μπάμφορντ και Κάλβιν Φίλιπς.

Θερμός υποστηρικτής της Λιντς είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος έχει στην συλλογή του τις φανέλες των Πάτρικ Μπάμφορντ και Κάλβιν Φίλιπς.

Αυτό το αποκάλυψε ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας, τονίζοντας ότι ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν χάνει κανέναν από τους αγώνες της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μάλιστα, ο 23χρονος άσος κατάφερε να προμηθευτεί τις φανέλες του Μπάμφορντ και του Κάλβιν Φίλιπς μέσω του συμπατριώτη του, Ιλάν Μελιέ.

«Μετά τον αγώνα με την Φούλαμ, ο Μελιέ μου είπε: ‘Σε παρακαλώ, χρειάζομαι την φανέλα σου’. Του είπα: ‘Ναι κανέναν πρόβλημα, για ποιον είναι;’ Εκείνος απάντησε: ‘Ντεμπελέ’. Ρώτησα αν είναι αυτός της Μπαρτελόνα», ανέφερε αρχικά ο Μπάμφορντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είπα: ‘Τι, θέλει την φανέλα μου;’ Και εκείνος μου είπε: ‘Ναι, τη δική σου και του Κάλβιν (σ.σ. Φίλιπς), γιατί είναι μεγάλος φαν της Λιντς και βλέπει όλα τα ματς’. Του είπα: ‘Αλήθεια; Εντάξει, αλλά θέλω να μου δώσει και την δική του φανέλα’» συνέχισε ο επιθετικός της Λιντς, προσθέτοντας: «Την άλλη μέρα στο FaceTime, τα μεσάνυχτα, με παίρνει τηλέφωνο και μου δείχνει την φανέλα της Μπαρτσελόνα με το μήνυμα: ‘Στον αδελφό μου Μπάμφορντ, Ντεμπελέ’».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από