Κάλα για Ντιακαμπί: «Δεν του έκανα ρατσιστική επίθεση, βιώνω ένα λιντσάρισμα από τα ΜΜΕ»

Ο αμυντικός της Κάντιθ, Χουάν Κάλα μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση εναντίον της Βαλένθια δηλώνοντας ότι δεν επιτέθηκε ρατσιστικά στον Μουκτάρ Ντιακαμπί.

Έπειτα από την σημερινή προπόνηση της Κάντιθ, ο Χουάν Κάλα παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έκανε ρατσιστική επίθεση στον αντίπαλό του, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπή για λίγη ώρα η αναμέτρηση.

«Εγώ του είπα μόνο «άφησε με ήσυχο» και αυτός λέει ότι τον αποκάλεσα «γαμ@@@@@ αράπη». Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο. Και όσα λέγονται από τότε είναι ψέματα. Αν βρεθεί ένας συμπαίκτης μου να επιβεβαιώσει τον Ντιακαμπί εγώ θα πω συγγνώμη και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Βιώνω ένα λιτσάρισμα από τα ΜΜΕ» είπε ο Ισπανός αμυντικός ενω συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχουν δύο θύματα: ένας παίκτης, ο οποίος κατηγορείται και ένας άλλος, ο οποίος πιστεύει ότι ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αν μας είχαν αφήσει να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή στον διαιτητή, το θέμα θα είχε λυθεί και δεν θα γινόταν τσίρκο. Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο Ντιακαμπί. Προσπάθησα να του εξηγήσω τι είπα. Μετά είδα τους παίκτες της Βαλένθια να μιλούν και τελικά να φεύγουν από το γήπεδο. Είμαι δώδεκα χρόνια επαγγελματίας και έχω συνυπάρξει με Αφρικανούς, Κινέζους, Λατινοαμερικάνους…».

Εκτός απ’ όλα αυτά ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ είπε ότι ακόμη και αν δεν προσφύγει στη δικαιοσύνη η Βαλένθια, θα κάνει ο ίδιος καταγγελία για όσα τον κατηγορούν, έτσι ώστε να καθαρίσει το όνομά του.

Τέλος, λίγο πριν κάνει τις δηλώσεις του ο Κάλα, ο Ντιακαμπί ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας για πολλοστή φορά ότι ο αμυντικός της Κάντιθ του έκανε ρατσιστική επίθεση.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από