Ατλέτικο Μαδρίτης – Έιμπαρ 5-0

Με μία εκκωφαντική εμφάνιση, η Ατλέτικο Μαδρίτης διέσυρε την Έιμπερ και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας στην κορυφή της La Liga.

Η Ατλέτικο έχει σφυγμό! Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες και διέλυσε με 5-0 την Έιμπαρ, παραμένοντας στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες της φετινής εμφανίσεις και επέστρεψε στις νίκες, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +4 και στο +5 από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Δύο γκολ ο Κορέα, δύο ο Γιορέντε και ένα ο Καράσκο.

Αν και το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στραβά για τους «ροχιμπλάνκος», η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρήκε τελικά το τέρμα που «ξεκλείδωσε» την εστία της Έιμπαρ. Σκόρερ ο Άνχελ Κορέα, που εκματελλεύτηκε την πάσα του Κορέα και άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, γράφοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αργεντινός βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν μετά την πάσα του Καράσκο, γύρισε πανέμορφα μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε άψογα, διαμορφώνοντας το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49ο λεπτό, ο Καράσκο έγινε εκτελεστής και έγραψε το 3-0, κλειδώνοντας οριστικά τη νίκη για την Ατλέτικο που συνέχισε να πιέζει και βρήκε άμεσα νέο τέρμα με τον Μάρκος Γιορέντε που έκανε το 4-0 στο 53ο λεπτό. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γιορέντε στο 68ο λεπτό…

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς (74′ Φελίπε), Χιμένεθ, Λόντι, Καράσχο (70′ Τορέιρα), Έκτορ Ερέρα (70′ Κοντογκμπιά), Κόκε (61′ Βιτόλο), Σαούλ, Κορέα (61′ Ντεμπελέ), Γιορέντε

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Ντουφούρ (62′ Πάουλο Ολιβέιρα), Μπούργος, Αρβίγια, Κότε, Ατιένθα, Πόθο, Σέρχιο Άλβαρεθ, Αλέις Γκαρθία (62′ Ινούι), Κέβιν Ροντρίγκες (73′ Ράφα), Κίκε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από