Οι τρεις λόγοι που η Μπαρτσελόνα θέλει τον Νεϊμάρ (pic)

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η Μπαρτσελόνα θέλει να επαναφέρει στο «Καμπ Νόου» τον Νεϊμάρ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι φαίνεται πως ο Νεϊμάρ θα απασχολήσει την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη οι «μπλαουγκράνα» έχουν και πάλι στο στόχαστρο τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Σύμφωνα με το Rac1 ο Ζουάν Λαπόρτα έχει θέσει τον 29χρονο πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα και επιθυμεί να τον ντύσει και πάλι στα «μπλαουγκράνα». Όπως αναφέρουν οι Καταλανοί, οι λόγοι που ο Λαπόρτα και η Μπαρτσελόνα επιθυμούν την επιστροφή του Νεϊμάρ είναι τρεις.

Καταρχάς, μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Νεϊμάρ θα σήμαινε αυτομάτως πως ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στο κλαμπ, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει και πολύ πιθανό… Ένας ακόμη λόγος που οι «μπλαουγκράνα» θέλουν την επιστροφή του είναι η αδιαμφισβήτητη ατομική ποιότητα του ποδοσφαιριστή.

Ενώ ένας ακόμη λόγος που ο σύλλογος πιστεύει πως η μεταγραφή του θα έκανε καλό στο κλαμπ είναι και η εμπορική δύναμη που θα έδινε στην ομάδα ο Βραζιλιάνος, καθώς τα έσοδα θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ντυθεί και πάλι στα «μπλαουγκράνα»…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από