Βαλένθια – Βαγιαδολίδ 3-0

Μετά από έναν μήνα η Βαλένθια κατάφερε να πάρει επιτέλους μία νίκη, με τις «νυχτερίδες» να επικρατούν με 3-0 της Βαγιαδολίδ.

Επιτέλους νίκη για τη Βαλένθια. Μετά από έναν μήνα και συνολικά έξι αγωνιστικές, οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» επικρατώντας της Ρεάλ Βαγιαδολίδ με 3-0 μέσα στο «Μεστάγια» για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Με ένα γκολ του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ακόμη ένα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου η Βαλένθια μπήκε με το δεξί στην εποχή Βόρο, μετά την απομάκρυνση του Χάβι Γκράθια από τον πάγκο της ομάδας.

Σε δύσκολη θέση η Βαγιαδολίδ καθώς παρέμεινε μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας τρία δύσκολα παιχνίδια με Βιγιαρεάλ, Σοσιεδάδ και Ατλέτικο.

Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, η Βαλένθια είχε την κατοχή, ωστόσο της έλειπαν οι φάσεις, καθώς η Βαγιαδολίδ δεν άφησε περιθώρια στα μετόπισθεν. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με τον συνήθη ύποπτο, Μαξιμιλιάνο Γκόμεζ να ανοίγει το σκορ και να γράφει το 1-0 στο 45+2.

Ο Ουρουγουανός φορ βρήκε και δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έγραψε στο 48ο λεπτό το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» έτσι την πρώτη νίκη της Βαλένθια μετά από έναν μήνα! Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κορέιρα στο 89ο λεπτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από