Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-5

Τις επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η Ατλέτικο Μαδρίτης που διέλυσε την Σεβίλλη εκτός έδρας με το εμφατικό 5-2 και πήρε έτσι μια άτυπη εκδίκηση για τις ήττες στο Copa del Rey.

Η Μπαρτσελόνα μετά το εμφατικό 6-1 απέναντι στην Χιρόνα, ήλπιζε σε στραβοπάτημα της δεύτερης στο βαθμολογικό πίνακα Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να μείνει άνετη στο +10. Όμως οι Ροχιμπλάνκος είχαν άλλη γνώμη, «άλωσαν» το Σάντεθ Πιθχουάν με το επιβλητικό 5-2 (5-0 μέχρι το 85′) και πλησίασαν στο -7 το οποίο μπορεί μεν να μην τρομάζει τους Καταλανούς, αλλά αφήνει ακόμα ζωντανές τις ελπίδες των Μαδριλένων για τον τίτλο. (Στις 03/04 η Ατλέτι ταξιδεύει στο Καμπ Νου). Σκόρερ οι: Ντιέγκο Κόστα, Αντουάν Γκριεζμάν (χατ-τρικ) και Κόκε για τους φιλοξενούμενους. Οι Σαράμπια και Νολίτο για τους γηπεδούχους.

Οι Σεβιγιάνοι στο σπίτι τους έχουν χάσει μόνο απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις φέτος στις 06/01. Και για να βρει κάποιος την αμέσως επόμενη ήττα τους στο Σάντεθ Πιθχουάν πρέπει να ανατρέξει πίσω στις 06/11 του 2016. Η Ατλέτικο το βράδυ της Κυριακής, όμως, έκανε επίδειξη δύναμης. Ήθελε εξάλλου, με κάποιον τρόπο, να πάρει το αίμα της πίσω από τις δύο ήττες στο Copa del Rey. Προηγήθηκε με 5-0, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν σε 5-2 στην εκπνοή του αγώνα.

Πιο αναλυτικά, ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε τον χορό των γκολ στο 28′ μετά το λάθος του Έβερ Μπανέγα (1-0), στο 42ο λεπτό μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Αντουάν Γκριεζμάν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0) και έφερε σύγχυση στις τάξεις των γηπεδούχων ενώ στην επανάληψη η επίδειξη δύναμης συνεχίστηκε. Ο Γάλλος διεθνής έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από τα έντεκα βήματα στο 51′ (το πέναλτι παραχώρησε ο Σέρχιο Ρίκο) «γράφοντας» το 3-0, ο Κόκε στο 65′ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ (4-0) και ο Γκριζού έκανε χατ-τρικ στο 81′ διαμορφώνοντας το 5-0!  Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν με τους Σαράμπια (85′) και Νολίτο (89′).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από