Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Φαν ντε Μπέεκ

Την περίπτωση του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ κοιτάζει η Μπαρτσελόνα με σκοπό την ενίσχυση στην μεσαία της γραμμή.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί στην μεσαία της γραμμή και για αυτό κοιτάει τις περιπτώσεις διάφορων ποδοσφαιριστών. Ο τελευταίος που μπήκε στην λίστα είναι ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος Ολλανδός χαφ μετακόμισε πέρυσι στους «Κόκκινους Διαβόλους», αλλά η παρουσία του έχει περάσει απαρατήρητη. Μέτρησε μόλις 36 εμφανίσεις σε ολόκληρη τη σεζόν και 1456΄συμμετοχής, με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ. Ειδε την χρηματιστηριακή του αξία να γνωρίζει πτώση 14 εκατομμυρίων ευρώ και να πάει από τα 44 στα 30 εκατ.

Η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες θεωρούνται αναντικατάστατοι. Έτσι ο Φαν ντε Μπέεκ θα ψάξει μια ομάδα που θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή.

Η Μπαρτσελόνα του συμπατριώτη του Ρόναλντ Κούμαν έχει δείξει από καιρό τις προθέσεις της για τον παίκτη, καθώς τον είχε στην κορυφή των προτιμήσεων μετά το «ναυάγιο» με τον Βαϊνάλντουμ. Η πιθανή ανταλλαγή του Γκριεζμάν με τον Σαούλ άφησε τον Φαν ντε Μπέεκ στο περιθώριο, αλλά φαίνεται πως το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί, με τον δανεισμό να θεωρείται η πιο πιθανή λύση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από