Επίσημα στην Σεβίλλη ο Μιρ

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ράφα Μιρ, με τον Ισπανό επιθετικό να υπογράφει για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η Σεβίλλη ολοκλήρωσε μια σημαντική μεταγραφή, ανακοινώνοντας τον Ισπανό επιθετικό Ράφα Μιρ. Ο 24χρονος πραγματοποίησε μια εξαιρετική περσινή χρονιά με την φανέλα της Ουέσκα και οι Νερβιονένσες τον έκαναν δικό τους για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η Σεβίλλη τα βρήκε σε όλα με την Γουλβς, στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής και τον έφερε στην Ανδαλουσία. Ο Μιρ θα φορά το νούμερο δώδεκα στην φανέλα και θα τοποθετηθεί στο πλευρό του Γιουσέφ Εν Νεσύρι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μιρ έρχεται από μια σεζόν στην οποία «μάτωσε« 13 φορές τα αντίπαλα δίχτυα με την Ουέσκα, αλλά δεν ήταν αρκετά για να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Το όνομά του έπαιξε και για την Ατλέτικο Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι, αλλά οι Ροχιμπλάνκος πρόκριναν στο τέλος την περίπτωση του Βραζιλιάνου της Χέρτα, Ματέους Κούνια.

Ο 24χρονος Μιρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Μούρθια και Βαλένθια. Το 2017 μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς, αλλά παραχωρήθηκε διαδοχικά δανεικός σε Λας Πάλμας, Νότινγκχαμ Φόρεστ και Ουέσκα.

Τελευταία του περιπέτεια ήταν με την Εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από