Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 6-3

Με «καρέ» του Κριστιάνο Ρονάλντο και την αρωγή των Βάσκεθ, Μπέιλ η Ρέαλ Μαδρίτης διέλυσε τη Χιρόνα με 6-3 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!

Το γκολ σύμφωνα με τον Εντουάρντο Γκαλεάνο είναι ο οργασμός του ποδοσφαίρου. Στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Χιρόνα απόψε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, δεν μπήκε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία μα εννέα(!) συνολικά τέρματα και το τελικό 6-3 άφησε άπαντες ευχαριστημένους από το θέαμα που παρακολούθησαν. Κριστιάνο Ρονάλντο σε τρελά κέφια, Λούκας Βάσκεθ, Γκάρεθ Μπέιλ συμπρωταγωνιστές και η Βασίλισσα σε μία εμφατική νίκη απέναντι στην Χιρόνα που διεκδικεί με αξιώσεις μια ευρωπαϊκή θέση (7η, στο -2 από την 6η Σεβίλλη).

Στο 11ο λεπτό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ. Ο Στουάνι με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και στην επανάληψη, το χάος… Στο 47′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (2-1) ενώ ο Λούκας Βάσκεθ στο 59′ «έγραψε» το 3-1. Στο 64ο λεπτό ο «CR7» ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (4-1) φτάνοντας το 50ο χατ-τρικ στην καριέρα του αλλά τίποτα δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Οι Καταλανοί μείωσαν στο 67′ με τον Στουάνι (4-2) αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του σε αυτή τη βραδιά στο 86ο λεπτό κάνοντας το 5-2. Ο Χουάνπε στο 88’ νόμιζε πως θα είχε τον τελευταίο λόγο μειώνοντας στο 5-3, αλλά όχι. Τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος στην εκπνοή του αγώνα σκόραρε ακόμα μία φορά διαμορφώνοντας το τελικό 6-3!

.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από