Η Άρσεναλ θέλει τον Γιόβιτς τον Γενάρη

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Λούκα Γιόβιτς, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται να τον πουλήσει και ο Μικέλ Αρτέτα τον θέλει στην ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει σε διαδικασία πώλησης κάποιων ποδοσφαιριστών προκειμένου να μαζέψει αρκετά χρήματα για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ένας από όσους έχει στην λίστα είναι και ο Λούκα Γιόβιτς που το πιθανότερο σενάριο που επικρατεί αυτή την στιγμή είναι να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που από το ρεπορτάζ του «Fichajes.net» ο Λούκα Γιόβιτς είναι ο εκλεκτός του Μικέλ Αρτέτα για να αντικαταστήσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ ο οποίος ουσιαστικά είναι ξένο σώμα εδώ και αρκετό καιρό για την ομάδα και η Άρσεναλ  θέλει τον Σέρβο από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Γιόβιτς δεν είναι ούτε φέτος στα πλάνα της Ρεάλ, έχοντας μόλις 84 λεπτά αγωνιστικού χρόνου μέχρι τώρα και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον πουλήσει άμεσα, ώστε να κερδίσει επιπλέον χρήματα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Έτσι το πιο πιθανό είναι να κλείσει σύντομα η μεταγραφή του Γιόβιτς στην Άρσεναλ και ο Σέρβος να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από