Γκουαρντιόλα – «Ο Τσάβι είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι είναι μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.

O Ρόναλντ Κούμαν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός τεχνικός «πλήρωσε» την κακή εικόνα των «Καταλανών» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με την ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πλέον ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Ρόλαντ Κούμαν είναι ο Τσάβι με τους «μπλαουγκράνα» να φουλάρουν για την επίτευξη της συμφωνίας. Ο Ισπανός αναμένεται σύντομα να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα της Αλ Σαντ, και να συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της αγαπημένης του Μπάρτσα.

Φυσικά ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τον Τσάβι δεν είναι άλλος, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα από το 1998 εώς το 2001, ενώ ο Πεπ προπόνησε τον Τσάβι από το 2008 μέχρι το 2012.

«Δεν αμφιβάλω πως ο Τσάβι είναι έτοιμος για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα. Ξέρει ποδόσφαιρο, έχει πάθος και ήδη έχει περισσότερη εμπειρία από όση είχα εγώ όταν ανέλαβα την Μπαρτσελόνα. Η επιτυχία βασίζεται στην αφοσίωση και στην ποιότητα των παικτών. Η επιρροή μας είναι λιγότερη από όση νομίζει ο κόσμος. Σχεδόν τα πάντα εξαρτούνται από την ποιότητα των παικτών», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από