Ο Λαπόρτα κλείνει συμφωνίες «μαμούθ», δίνει ανάσα στην Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται για ένα… μεγάλο καλοκαίρι (pic)

Deal με δυο μεγάλους χορηγούς ετοιμάζεται να κλείσει ο Ζουάν Λαπόρτα! Τα έσοδα που θα έχει η Μπαρτσελόνα εφόσον δώσουν οριστικά τα χέρια.

Τεράστια είναι τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα τους τελευταίους μήνες. Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και στον οικονομικό όπου οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους για να μπουν και πάλι σε ένα σωστό μονοπάτι.

Και η αλήθεια είναι πως η δουλειά που γίνεται από τον Ζουάν Λαπόρτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης παίρνει μέχρι στιγμής θετικό πρόσημο.

Με μπροστάρη τον Ματέου Αλεμάνι, η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις, έχοντας «αδειάσει» χώρο στο salary cap με αποχωρήσεις τύπου Κουτίνιο και Γκριεζμάν.

Πέρα από τα μεταγραφικά πλάκα, αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη «καίει» και το θέμα των χορηγών της φανέλας.

Διότι και οι δυο χορηγοί που βρίσκονται στην «μπλαουγκράνα» φανέλα θα πουν… αντίο στο τέλος της σεζόν καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται.

Και για αυτό ο Ζουάν Λαπόρτα προσπαθεί ήδη να κλείσει συμφωνίες και να φέρει ρευστό στα ταμεία της ομάδας. Με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Βαρκελώνη να αναφέρουν πως ο Ισπανός βρίσκεται κοντά σε δυο τεράστια deal που θα δώσουν ανάσα στον σύλλογο και μάλιστα θα τον κάνουν ενεργό και στην ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφή.

Όπως αναφέρεται, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη σουηδική υπηρεσία μουσικής παραγωγής, Spotify για να γίνει ο κεντρικός χορηγός της φανέλας.

Οι δυο πλευρές είναι σε συνεχής διαπραγματεύσεις και όπως λένε οι Καταλανοί, βρίσκονται παρά πολύ κοντά σε ένα μεγάλο deal πέντε ετών, το οποίο θα αποφέρει στους «μπλαουγκράνα» περισσότερα από 350 εκατομμύρια!

Ωστόσο ο Λαπόρτα δεν σταματάει εδώ, καθώς μοιάζει να είναι ένα βήμα μακριά και από άλλη μια συμφωνία για τον χορηγό που θα εμφανίζεται στο μανίκι της φανέλας.

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα μιλάει με την Polkadot που ασχολείται με τον χώρο του κρυπτονομίσματος με τα Μέσα της Καταλονίας να αναφέρουν πως οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για ένα deal πέντε ετών που θα αποφέρει στους «μπλαουγκράνα» 100 εκατομμύρια!

Τελικός απολογισμός λοιπόν, 450+ εκατομμύρια για πέντε χρόνια. Ένα ποσό που θα βοηθήσει τον σύλλογο να μαζέψει σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά προβλήματα αλλά και να τον κάνει πιο ενεργό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπου ο Λαπόρτα σκοπεύει να ρίξει τη «βόμβα» Χααλαντ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από