Ζιντάν: «Δεν θα κάνουμε pasillo στην Μπαρτσελόνα»!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν κάθετα αρνητικός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα αν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι (6/5).

Με δεδομένο πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο +13 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην La Liga, δεν είναι απίθανο αν οι «μπλαουγκράνα» συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό να έχουν κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο πριν από το ντέρμπι με την «βασίλισσα».

Έτσι η Ρεάλ θα πρέπει να κάνει pasillo αντίπαλο της ήτοι να σχηματίσουν οι παίκτες της έναν διάδρομο στον αγωνιστικό χώρο και να χειροκροτούν τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε το Σάββατο ο Ζινεντίν Ζιντάν για το εάν θα το κάνει η ομάδα του ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.

«Η απάντηση σε αυτό είναι πολύ καθαρή και είναι δική μου. Δεν κατανοώ γιατί γίνεται το pasillo  και γι’ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ακόμα βέβαια βρισκόμαστε μακριά από το τέλος της σεζόν. Αλλωστε η Μπαρτσελόνα ήταν που έσπασε αυτήν την παράδοση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν, ο οποίος εννοούσε το 0-3 των «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Δεκέμβριο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όταν και δεν έκαναν pasillo στη Ρεάλ που μόλις είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από