Zιντάν : «Δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαστε φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τα... έβαλε με όλους όσους παρουσιάζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Εναντίον όλων όσων θεωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης φαβορί για το Champions League στράφηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τόνισε ότι «δεν θέλει να ακούει τέτοια λόγια».

Αφορμή για το «ξέσπασμα» του Γάλλου τεχνικού στάθηκε μια ατάκα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος έχρισε τη «βασίλισσα» ως το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

«Δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω τέτοια λόγια. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι απλά μια ρεβάνς και τίποτα περισσότερο. Μόνο αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Ούτε το παρελθόν, ούτε το μέλλον. Μόνο η Τετάρτη. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με όσα λένε οι άλλοι», είπε αρχικά ο Ζιντάν, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για το πως θα τονώσει το ηθικό των παικτών του.

«Σίγουρα όχι με το να τους λέω ότι είμαστε φαβορί για να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κάνει όλος ο κόσμος, σαν να έχουμε ήδη κερδίσει. Δεν θα πρέπει να σκεφτούμε ότι είμαστε ήδη στα ημιτελικά. Θα υποφέρουμε την Τετάρτη. Παίζουμε σε αυτό το παιχνίδι όλη τη σεζόν. Αυτό θα τους πω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Ζιζού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από