Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ 1-1: Νέα γκέλα…

Ούτε στη δεύτερη αγωνιστική της La Liga έκανε σεφτέ η Σεβίλλη που έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ. Μεγάλη νίκη για τη Βαγεκάνο στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ με 2-0.

Νέα απώλεια βαθμών για τη Σεβίλλη που έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» σε ένα παιχνίδι που… άναψε στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 79′ με δυνατό σουτ του Ανουάρ στο 79′ αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας ισοφάρισε έξι λεπτά μετά με τον Ρέκικ ύστερα από λάθος στην άμυνα της Βαγιαδολίδ.

Διαβάστε επίσης: Το σκέφτεται για Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ινμπόμ Χουάνγκ

Στο 89′ μάλιστα υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τους πάγκους δύο ποδοσφαιριστές, ο Ακούνια για τη Σεβίλλη και ο Ελ Γιαμίκ από την Βαγιαδολίδ.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νιανζού, Ρεκίκ, Μοντιέλ, Ακούνια (78’ Τέλες), Φερνάντο, Τόρες (78’ Ράκιτιτς), Ζορντάν (63’ Οκάμπος), Γκόμεθ (68’ Ίσκο), Λαμέλα, Μιρ (63’ Εν Νεσίρι).

Βαγιαδολίδ: Ασένχο, Σάντσεθ, Ελ Γιαμίκ (22’ Φερνάντεθ), Εσκουδέρο (46’ Ολάθα), Πέρεθ, Αγκουάντο, Μέσα (67’ Πλάνο), Πέρεθ, Σάντσεθ (67’ Λεόν), Ανουάρ, Γκουαρντιόλα (66’ Μοντσού).

Αφεντικό στην Καταλονία η Βαγεκάνο

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βαγεκάνο πήρε ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Καταλονία, μετά το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ.

Το ματς σημαδεύτηκε από δύο γρήγορες αποβολές, μία για κάθε ομάδα (στο 16′ ο Λεζέν για τη Ράγιο και στο 30′ ο Γκόμεζ για τους γηπεδούχους). Τα γκολ πέτυχαν ο Ισι Παλαθόν στο 40′ και ο Σις στο 59′.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από