Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 2-1

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια τη ζόρισε στα τελευταία λεπτά μειώνοντας σε 2-1 και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κλέψει τον βαθμό από το Καμπ Νου.

Ιστορική νίκη για την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαλένθια με 2-1 στο Καμπ Νου. Οι μπλαουγκράνα ζορίστηκαν αρκετά από τις νυχτερίδες, αλλά δεν μπόρεσαν να αναγκάσουν τους γηπεδούχους σε δεύτερη σερί γκέλα ολκής μετά το κάζο από τη Ρόμα.

Συγκεκριμένα, η Μπάρτσα έφτασε τις 39 συνεχόμενες αγωνιστικές δίχως ήττα στο πρωτάθλημα και κατέρριψε το ρεκόρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ από το 1980.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/985189775350140928

Οι Σουάρες στο 15′ και ο Ουμτιτί στο 51′ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Κουτίνιο να δίνει τις ασίστ και στα δύο τέρματα.

Ο Ντάνι Παρέχο μείωσε στο 86′ της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης παραλίγο να παγώσει το ήδη παγωμένο λόγω του αποκλεισμού από το Champions League, Καμπ Νου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Κοουτίνιο (79′ Ουσμάν Ντεμπελέ), Ινιέστα (84′ Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Ρούμπεν Βέζο, Γκαράι, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Χοσέ Γκαγιά, Κοντογκμπιά, Ντάνι Παρέχο, Κάρλος Σολέρ, Γκονσάλο Γκέντες (69′ Αντρέας Περέιρα), Ροντρίγκο (80′ Τζάτζα), Σάντι Μίνα (71′ Βιέτο).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από