Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές (1-0), με τον Μουμπάρακ Γουακάσο να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Με το μυαλό στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ και με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, η Ατλέτικο τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Ντεπορτίβο Αλαβές και χρειάστηκε την… αρωγή του πρώην πράσινου Μουμπάρακ Γουακάσο (2016-2017) που υπέπεσε σε δύο πέναλτι.

Στο 19′ ο Τόμας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ντιέγκο Κόστα «νικήθηκε» από τον κίπερ των γηπεδούχων. Στην επανάληψη, μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ούτε ο Βιτόλο κατάφερε να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Σιβέρα ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Ενώ στο 66΄δοκιμάστηκαν και τα αντανακλαστικά του Βέρνερ σε ωραία προσπάθεια του Γκουϊντέτι. Και κάπου εκεί, ανέλαβε δράση ο Γουακάσο…

Στο 70ο λεπτό έριξε κάτω τον αντίπαλό του με τον Μπορμπολάν να δείχνει χωρίς σκέψη την άσπρη βούλα. Ο Φερνάντο Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Σιβέρα όμως να πραγματοποιεί τρομερή απόκρουση. Επτά λεπτά αργότερα (77′) ο 27χρονος άσος έκανε χέρι και έτσι ο ρέφερι έδωσε κι άλλο πέναλτι στην Ατλέτι. Ο Κέβιν Γκαμεϊρο δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν, χωρίς αποτέλεσμα, το γκολ της ισοφάρισης και μετά και την… αποβολή του Κορέα στο (95′) η Ατλέτι έστρεψε το ενδιαφέρον της στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού…

https://www.youtube.com/watch?v=eb4TOo8wOzY

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από