Σκόραρε ο Σιόβας, νίκησε η Λεγανές (vid)

Ο Ελληνας αμυντικός σκόραρε το πρώτο γκολ της ισπανικής ομάδας στη νίκη επί της Μπέτις με 3-2, για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το δεύτερο γκολ του στη σεζόν και πρώτο στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν πέτυχε ο Δημήτρης Σιόβας στον αγώνα της Λεγανές με την Μπέτις, για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ελληνας σέντερ μπακ σκόραρε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Η Λεγανές είχε κερδίσει κόρνερ, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και μετά την ωραία κεφαλιά-πάσα του Μουνιόθ εκτέλεσε τον πορτιέρο της Μπέτις για το 1-1. Για την ιστορία, η ομάδα του διεθνούς αμυντικού επικράτησε με 3-2 και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 43 βαθμούς σε 38 παιχνίδια.

Η Μπέτις προηγήθηκε στο 20’ με γκολ του Τζόελ Κάμπελ, με τον Σιόβα να απαντάει και τον Χοσέ Ναράχο στο 64’ να δίνει προβάδισμα στην Λεγανές. Στο 76’ ο Σανάμπρια ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους, με τον Αμραμπάτ στο 79’ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Δείτε το γκολ του Σιόβα:

https://www.youtube.com/watch?v=xY7oLzYWBOc

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από