Βαγιεκάνο – Βαλένθια 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «λυτρωτή» Κανός

Το πρώτο γκολ του Σέρτζι Κανός με τη φανέλα της Βαλένθια, οδήγησε τις «νυχτερίδες» στην πρώτη τους νίκη μετά από πέντε ματς, με το 1-0 στην έδρα της Βαγιεκάνο.

Επιτέλους νίκη για τη Βαλένθια, με σκόρερ τον Σέρχι Κανός! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «νυχτερίδων» μετά από 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και της έδωσε σημαντικό διπλό με 1-0 στην έδρα της Βαγιεκάνο, για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Μαμαρντασβίλι και Ντιμιτριέφσκι κράτησαν όρθιες τις δύο ομάδες όποτε χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο 60′ η Βαλένθια κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Κανός με ωραίο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 90′ αποβλήθηκε μέσω VAR ο Κορέια.

Διαβάστε επίσης: Πως η οικογένεια Στάνκοβιτς σε ένα 24ωρο βρήκε μπροστά της δύο φορές τον Ολυμπιακό

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Τσαβαρία, Ράτιου(80’ Φαλκάο), Μούμιν, Λεζέν, Ντε Φρούτος(70’ Μπεμπέ), Σις, Λόπες(70’ Πέρεθ), Ίσι(80’ Άλβαρο), Καμέγιο(69’ Ντέκα), Ντε Τομάς

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Ντιακαμπί, Μοσκέρα, Βάσκες(71’ Φουλκιέ), Κανός, Γκιγιαμόν, Πεπέλου, Λόπεθ(70’ Φραν Πέρεθ), Αμαλά(90+2’ Παουλίστα), Ντούρο(82’ Γιάρεμτσουκ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από