Υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Οντριοθόλα με 39 εκατ. ευρώ

Τη μεταγραφή του Άλβαρο Οντριοθόλα ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διεθνής δεξιός αμυντικός θα στοιχίσει στη «Βασίλισσα» 39 εκατ. ευρώ

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι ο Άλβαρο Οντριοθόλα. Η «Βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη μετακίνηση του διεθνή δεξιού μπακ και θα δώσει στους Βάσκους το ποσό των 39.5 εκατ. ευρώ.

Ο Οντριοθόλα βρισκόταν για καιρό στα υπόψιν των Μαδριλένων και η πρόοδος του πρώην αμυντικού της Σοσιεδάδ  ήταν τέτοια που ανάγκασε την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ να δώσει περίπου 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο ΆΛβαρο Οντριοθόλα ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ, όπου η «Φούρια Ρόχα» αποκλείστηκε στα πέναλτι στη φάση των «16» από την οικοδέσποινα Ρωσία.

O Οντριοθόλα, ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο περσινό πρωτάθλημα Ισπανίας αγωνίστηκε 35 φορές και μοίρασε 4 ασίστ. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ισπανίας την περασμένη σεζόν και συνολικά έχει αγωνιστεί 4 φορές έχοντας σκοράρει μάλιστα και 1 γκολ.

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη στις τάξεις της τον Ντάνι Καρβαχάλ και τον Νάτσο οι οποίοι αγωνίστηκαν στο δεξί άκρο της άμυνας της Ρεάλ πέρσι. Η μεταγραφή του Οντριοθόλα ίσως οδηγήσει στη χρησιμοποίηση του Νάτσο αυστηρά στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από