Η Μπαρτσελόνα θέλει Βιδάλ για αντί-Παουλίνιο

«Σφήνα» στη μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ στην Ίντερ ετοιμάζεται να μπει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον γιο του Χιλιανού μέσου!

Ο Αρτούρο Βιδάλ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Νίκο Κόβατς δεν τον υπολογίζει για τα βασικά πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν. Μέχρι πρότινος η ομάδα που έμοιαζε φαβορί για την απόκτηση του Χιλιανού μέσου ήταν η Ίντερ. Ωστόσο, ο γιος του ποδοσφαιριστή, ο διάσημος Youtuber Αλονσίτο, αποκάλυψε πως έντονο ενδιαφέρον για τον πατέρα του έχει εκφράσει και η Μπαρτσελόνα, η οποία ετοιμάζεται να «αρπάξει» και δεύτερο ποδοσφαιριστή από ιταλική ομάδα την ύστατη στιγμή, μετά τον Μάλκομ που βρέθηκε μια «ανάσα» από τη Ρόμα.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να αντικαταστήσουν τον Παουλίνιο, ο οποίος πωλήθηκε στην πρώην ομάδα του από την Κίνα έναντι 50.000.000 ευρώ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Βραζιλιάνου, δηλαδή πρωτίστως υψηλού επιπέδου αθλητικά προσόντα, έτσι ο Βιδάλ θεωρείται εξαιρετική ευκαιρία. Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Βαυαροί έχουν απαιτήσεις ύψους 30.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον Βιδάλ, ο οποίος, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, θέλει διακαώς να μεταγραφεί στην καταλανική ομάδα. Οι λόγοι που ενδέχεται να σταθούν εμπόδιο στη μετακίνηση του διεθνή μέσου στην Μπαρτσελόνα, είναι οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί και η προβληματική συμπεριφορά του εκτός γηπέδων.

Την περασμένη σεζόν ο Βιδάλ πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν, ωστόσο ο ρόλος του στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Γερμανίας είναι όλο και λιγότερο σημαντικός μετά τη φυγή του Πεπ Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι του 2016.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από