Μάλαγα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 3-2

Η Μάλαγα του Μίτσελ και του Ρομπέρτο πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-2 κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και ανέβηκε στην 18η θέση.

Η Μάλαγα πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Λα Ροσαλέδα απέναντι στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 3-2 ανατρέποντας το σκορ στο 84ο λεπτό. Η ομάδα του Μίτσελ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με δυνατό σουτ του Ροσάλες στο 15ο λεπτό.

Στη συνέχεια όμως η Λα Κορούνια ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ στο 23ο λεπτό. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ντεπόρ είχε τα ηνία του ματς και στο 52’ ο Σερ εκμεταλλεύτηκε την ατομική προσπάθεια του Λούκας και σε κενή εστία πλάσαρε σωστά για το 1-2.

Εκεί έδειχνε πως στραβώνει η αναμέτρηση για την ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, όμως τελικά υπήρξε αντίδραση.  Ο Κάστρο στο 63’ με προβολή έκανε το 2-2 και έδωσε ώθηση στην Μάλαγα να πιέσει για να φέρει τούμπα το ματς.

Τελικά στο 84’ η Μάλαγα πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Μπόρχα Μπαστόν, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 64ο λεπτό και πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη, η οποία έδωσε ανάσα και ξεκόλλησε τη Μάλαγα από την τελευταία θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=3nvbRD3CbTE

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από