Μπερίσο : Πάσχει από καρκίνο του προστάτη

Ο Εντουάρντ Μπερίσο πάσχει από καρκίνο στον προστάτη, όπως έγινε γνωστό μετά το εντυπωσιακό ματς της Σεβίλλης με τη Λίβερπουλ.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Εντουάρντο Μπερίσο, όπως έγινε γνωστό από το ραδιόφωνο Cadena SER, πάσχει από καρκίνο στον προστάτη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα.

Μπορεί να πανηγύριζαν όλοι στη Σεβίλλη για την επική ανατροπή και το 3-3 κόντρα στη Λίβερπουλ για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League, όμως λίγο αργότερα ήρθαν τα άσχημα μαντάτα για την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Συγκεκριμένα, ο Εντουάρντο Μπερίσο είχε κάνει εξετάσεις την περασμένη βδομάδα, κάτι που έμεινε κρυφό από όλους. Δυστυχώς αυτές οι εξετάσεις δεν ήταν καλές με τον πρόεδρο της ομάδας Χοσέ Κάστρο να αναφέρει: «Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θα μιλήσουμε τώρα, την Τετάρτη θα δώσουμε κάποιες πληροφορίες».

Η είδηση δεν είναι επίσημη από την Σεβίλλη ακόμα, όμως πολύ πιθανό είναι να ισχύει και δέκα χρόνια μετά τον χαμό του Αντόνιο Πουέρτα η ομάδα της Ανδαλουσίας βιώνει την ίδια στεναχώρια. Μόνο που όλοι στην ισπανική πόλη ελπίζουν πως ο Μπερίσο θα βγει νικητής από αυτή την μεγάλη μάχη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από