Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για την πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο και για την επιθυμία του Χουλιάν Άλβαρες να γίνει η μεταγραφή.
Την πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Χουλιάν Άλβαρες επιβεβαίωσε ο Ζοάν Λαπόρτα σε δηλώσεις του. Παράλληλα, στάθηκε και στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή που δεν είναι άλλη από το να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.
«Ο Ντέκο έκανε μια πρόταση ενός συγκεκριμένου ποσού γνωρίζουμε ότι ο παίκτης ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, από τότε που ήταν στη Μάντσεστερ Σίτι», δήλωσε ο Λαπόρτα στους δημοσιογράφους. «Η Ατλέτικο υπέδειξε ότι, κατ’ αρχήν, δεν είχε πρόθεση να τον πουλήσει, καθώς δεν είχε εναλλακτική λύση. Η προσφορά είναι σταθερή και θα τη διατηρήσουμε μέχρι να κρίνουμε μια άλλη λύση πιο κατάλληλη», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης: «Πότε το είπα εγώ αυτό;» – Η απάντηση του Μοντέρο και η διάψευση για τη Βαλένθια!
Την περασμένη εβδομάδα, ο Άλβαρες, που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, δήλωσε ότι ήθελε να «εκπληρώσει το όνειρό του» και ότι θα ήταν «προς το συμφέρον όλων» να φύγει από την Ατλέτικο. Ο Άλβαρες εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2024 σε μια μεταγραφή αξίας 85 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.