Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα πρόταση για τον Χουλιάν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης και με ίσως έμψυχο αντάλλαγμα
Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Χουλιάν Άλβαρες, που βρίσκεται πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στο Μουντιάλ των ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Η ομάδα της Βαρκελώνης δεν σκοπεύει να δαπανήσει παραπάνω από 100εκ. ευρώ για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή καθώς μέχρι εκείνο το ποσό κοστολογεί την αξία του. Τα μπόνους επίτευξης στόχων έχουν ήδη αρχίσει να τα εξετάζουν οι «Μπλαουγκράνα» προκειμένου να δελεάσουν την Ατλέτικο.
Διαβάστε επίσης: H «αήττητη» Ισπανία και η… ασταμάτητη Γαλλία
Τα έμψυχα ανταλλάγματα για να ολοκληρωθεί το deal είναι επίσης στο παιχνίδι με τους Κασαδό, Φεράν Τόρες και Ρόναλντ Αραούχο να είναι κάποια από τα υποψήφια ονόματα. Η ανταλλαγή παικτών σε κάθε περίπτωση θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί εφόσον οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είναι ενήμεροι και σύμφωνοι με αυτό.
Στην Μαδρίτη κρατούν συντηρητική στάση προς το ενδεχόμενο πώλησης σε ανταγωνιστή προκειμένου να μην ενισχυθεί με φόντο την διεκδίκηση της La liga, του Copa Del Rey ή του Supercopa. Παρόλα αυτά η προοπτική πώλησης του Άλβαρες στην Άρσεναλ δε βρίσκει αρνητικούς τους «Ροχιμπλάνκος».
Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το Μουντιάλ στην υπόθεση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας