Φλικ: «Ο Γιαμάλ θα γίνει ο καλύτερος του κόσμου, αν δεν είναι ήδη»

Το εγκώμιο του Λαμίν Γιαμάλ έπλεξε ο Χάνσι Φλικ, αναφέροντας πως θα γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Τις επιδόσεις του Λαμίν Γιαμάλ κλήθηκε να σχολιάσει ο Χάνσι Φλικ σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε το Σάββατο (10/10, 19:30).

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως ο Ισπανός είναι νέος και του αρέσει να παίζει, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, αν δεν έχει γίνει ήδη.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης του μήνα Σεπτεμβρίου στην Championship ο Μαυροπάνος (pic)

Οι δηλώσεις του Χάνσι Φλικ:

«Είναι νέος και του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και διαθέτει απίστευτη αυτοπεποίθηση και νοοτροπία. Η εικόνα που παρουσιάζει εδώ, στις προπονήσεις, είναι πολύ καλή.

Θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αν δεν είναι ήδη. Με τη στάση του, τη νοοτροπία του, την επιθυμία του να βελτιώνεται κάθε μέρα… αυτή είναι η σωστή νοοτροπία και προς το παρόν βρίσκεται σε αυτό το μονοπάτι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από