Σεβίλλη – Χιρόνα 2-0

Η Σεβίλλη δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χιρόνα, όμως με ένα εκρηκτικό 10λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 2-0 και έφτασε τους 31 βαθμούς πατώντας (προσωρινά) στην κορυφή μαζί με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Χιρόνα και έπιασε προσωρινά τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δυσκολεύτηκε αρκετά από την καταλανική ομάδα, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα πολύ καλό 10λεπτο στο δεύτερο μέρος.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Πάμπλο Ματσίν αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του που τις είχε δώσει την άνοδο στη La Liga και στο πρώτο μέρος τα βρήκε σκούρα. Με την επανέναρξη όμως η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα στο 55′, όταν ο Αντρέ Σίλβα κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, με τον Μπανέγα να το μετατρέπει σε γκολ και να κάνει το 1-0.

Στο 64′ με μια επιθετική ενέργεια πανέμορφη ο Μπεν Γεντέρ έδωσε την μπάλα στον Σαράμπια, ο οποίος τελείωσε τη φάση ιδανικά και έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με τη νίκη αυτή η Σεβίλλη έφτασε τους 31 βαθμούς, όσους έχουν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος (περιμένει το βράδυ το ματς των μπλαουγκράνα με τη Λεβάντε).

https://www.youtube.com/watch?v=qjp_LZ2ITQs

https://www.youtube.com/watch?v=ZXdkkVgK4sc

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από