Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 0-2

Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε αλλά με γκολ των Σεμέδο και Σουάρες επικράτησε της Χιρόνα με 2-0 στο «Μοντιλίβι», πέτυχε την όγδοη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και διατήρησε το +5 από την Ατλέτικο.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Χιρόνα και κράτησε το +5 από την δεύτερη Ατλέτικο. Οι Καταλανοί δεν εντυπωσίασαν ωστόσο κρατάνε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και η όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Σεμέδο με μονοκόμματο αριστερό σουτ πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 16′ ο Μέσι με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Κουτίνιο αλλά αυτός νικήθηκε στο τετ α τέτ από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 42′ η Χιρόνα άγγιξε την ισοφάριση με τον Τερ Στέγκεν να νικά τον Στουάνι, ενώ ο Πικέ έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Πονς.

Στο 68′ ο Μέσι με όμορφο τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0 ενώ νωρίτερα είχαν μείνει και με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι εξαιτίας της αποβολής του Μπερνάρδο. Αυτό ήταν και το 37ο διαφορετικό γήπεδο στη La Liga όπου σκοράρει ο Αργεντινός παικταράς.

https://www.youtube.com/watch?v=u5cSLL25UyI

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από