Θέλει Ράσφορντ η Μπαρτσελόνα

Την απόκτηση του του Μάρκους Ράσφορντ επιθυμούν στη Μπαρτσελόνα, όμως για να το καταφέρουν πρέπει να εκταμιεύσουν το ποσό των 100 εκατομμυρίων.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως συνεχίζει το παιδομάζωμα και μετά την απόκτηση του Φράνκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός έχει αναγεννηθεί στη Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ, γεγονός που έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών γιγάντων.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, οι Καταλανοί βλέπουν πολύ ζεστά το ενδεχόμενο μετακίνησης του 21χρονου στη Βαρκελώνη, όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Ο κύριος λόγος είναι η τιμή που θα πρέπει να πληρώσουν οι «μπλαουγκράνα», καθώς η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αφήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της να αποχωρήσει.

Τη φετινή σεζόν, ο Ράσφορντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «κόκκινους διάβολους», έχοντας σημειώσει 10 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από