Χετάφε – Σεβίλλη 3-0

Η Χετάφε επικράτησε με 3-0 της Σεβίλλης εντός έδρας και πλέον έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η Χετάφε επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και επικρατώντας της Σεβίλλης με 3-0, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, η Χετάφε άνοιξε το σκορ στο 33′, έπειτα από χρήση του VAR, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάτα.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Σεβίλλη πίεσε, ωστόσο το γκολ ήρθε και πάλι για την Χετάφε. Ίδιος τρόπος με το πρώτο τέρμα, διαφορετικός εκτελεστής. Αυτή τη φορά ο Μολίνα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Παράλληλα αποβλήθηκε ο Εσκουντέρο για την Σεβίλλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο, με την Χετάφε να βρίσκει και 3ο γκολ στο 53 και πάλι με τον Μολίνα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με τη νίκη αυτή η Χετάφε ξέφυγε με 2 βαθμούς από την Σεβίλλη στην 4η θέση και πλέον είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα για ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από