Η επίσκεψη του Γκριεζμάν στην Disneyland με την κορούλα του (pic)

Μπορεί ακόμα να μην έχει αποκαλύψει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και τα μεταγραφικά σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο εκείνος περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Τα τελευταία ρεπορτάζ από το… Νησί ανέφεραν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 14 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον 28χρονο, Γάλλο σούπερ σταρ, που δήλωσε πρόσφατα ότι αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το όνομά του έχει τρυπώσει στις μεταγραφικές λίστες της Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος μπορεί να μην γνωρίζει με βεβαιότητα που θα τον βρει η νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο απολαμβάνει κάποιες ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στην πατρίδα του, με την κορούλα του την Μια.

Σε ένα πολύ τρυφερό ποστ στο Facebook ο πρωταθλητής κόσμου με τους Τρικολόρ, αποκάλυψε την επίσκεψη του στην Disneyland!

«Ευχαριστούμε την Disneyland Paris!!!!! Μια τεράστια ευτυχία», ήταν το διαδικτυακό σχόλιο του διεθνούς Γάλλου άσου στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Δείτε το ποστάρισμά του:

Merci Disneyland Paris !!!!! Un immense bonheur ❤️❤️ #Amigas #Mia

Δημοσιεύτηκε από Antoine Griezmann στις Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από