Δύο οι «μνηστήρες» για Κουτίνιο

Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν αναμένεται να μακροημερεύσει στην Μπαρτσελόνα και ήδη σύμφωνα με ισπανικά Μέσα υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι με… βαθύ πορτοφόλι.

Φελίπε Κουτίνιο και Μπαρτσελόνα, δεν κατάφεραν να δέσουν ποτέ… Η χημεία του Βραζιλιάνου με τους Καταλανούς απλώς δεν υπάρχει με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να αδυνατεί να συνυπάρξει αρμονικά και αποδοτικά με τους Σουάρες και Μέσι.

Παρά την κακή για τα δεδομένα του χρονιά (11 γκολ και 5 ασίστ σε 54 ματς), ο Βραζιλιάνος δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει και δεν έπαψε να είναι ένας μεσοεπιθετικός παγκόσμιας κλάσης.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα τον πουλάει και ήδη δύο ομάδες που μπορούν να καλύψουν το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής έχουν ήδη ενδιαφερθεί. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα πρόκειται για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί σεν Ζερμέν.

Τόσο οι Κόκκινοι Διάβολοι, όσο και οι Παριζιάνοι ψάχνουν έναν παίκτη σαν τον διεθνή με τη Βραζιλία επιθετικό, ωστόσο για να εκταμιεύσουν το ποσό που χρειάζεται, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και εννιαψήφιο, θα πρέπει πρώτα να πουλήσουν με τη σειρά τους κάποιον ή κάποιους ποδοσφαιριστές.

Οπότε βλέπουμε να στήνεται ένα πολύ ενδιαφέρον ντόμινο που αναμένεται να αλλάξει στους συσχετισμούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να κάνει τοι χρήμα να… κινηθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από