Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Πιάνιτς

Σε περίπτωση που ναυαγήσει το deal με το Πολ Πογκμπά η Ρεάλ Μαδρίτης θα στρέψει την προσοχή της στον άσο της Γιουβέντους

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας AS, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Μίραλεμ Πιανίτς εάν δεν καταφέρει να πείσει τον Γάλλο διεθνή άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά!

Ο μέσος των Κόκκινων Διαβόλων είναι ένας παίκτης που ζήτησε προσωπικά ο Ζινεντίν Ζιντάν, θέτοντας ως εναλλακτική λύση αυτή του Κριστιάν Έρικσεν της Τότεναμ.

Όπως αναλύει η As αν ομως δεν προχωρήσει καμία από τις άνωθεν περιπτώσεις, τότε οι Μερένχες θα στραφούν στη λύση Πιάνιτς!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους μέχρι το 2023. Αν όμως η προσφορά της Ρεάλ είναι ελκυστική, η Βέκια Σινιόρα δεν θα διστάσει να τον πουλήσει, για να βάλει χρήματα στα ταμεία της που θα της επιτρέψουν να κινηθεί δυναμικά στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Γιουβέντους αναμένει να πουλήσει τον παίκτη σε ποσό που κυμαίνεται γύρω στα 80 με 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει αυτό το ποσό και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Βόσνιο για τιμή χαμηλότερη των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, η Ρεάλ θα πρέπει να λάβει υπόψη το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων για τον Πιάνιτς καθώς ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι τον «γλυκοκοιτάζουν» εξίσου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από