Μπαρτσελόνα – Μπέτις 5-2

Έχοντας τον Γκριεζμάν σε μεγάλα κέφια (2 γκολ, 1 ασίστ) η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 5-2 εντός έδρας της Μπέτις, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη νέα La Liga.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 5-2 εντός έδρας της Μπέτις, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να πραγματοποιεί την πρώτη του μεγάλη παράσταση με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε 2 γκολ, μοίρασε μία ασίστ και ήταν αυτός που σήμανε την αντεπίθεση, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ.

Η Μπέτις «πάγωσε» το Καμπ Νόου, καθώς μόλις στο 15′ πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Φεκίρ να σκοράρει για το 0-1. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν κλείσει το πρώτο μέρος, χάρη σε γκολ του Γκριζμάν στο 41′.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ (2-1) τους πρωταθλητές Ισπανίας, σκοράροντας στο 50′ με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ. Ο Κάρλος Πέρες με όμορφο σουτ έκανε το 3-1 (56’), ενώ μέσα σε ένα «τρελό» 10λεπτο όπου μπήκαν τρία γκολ ο Τζόρντι Άλμπα έκανε το 4-1 (60’).

Ο Γκριεζμάν μοίρασε στον Αρτούρο Βιδάλ που σκόραρε για το 5-1 στο 77′, ενώ ο Λορέν πέτυχε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης (5-2) στο 79′

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από