Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 5-2

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπαρτσελόνα που επικράτησε εντός έδρας με 5-2 της Βαλένθια για την 4η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας με 5-2 της Βαλένθια, για την 4η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στις νίκες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μπλαουγκράνα ήταν ο 16χρονος Ανσού Φατί, ο οποίος ντύθηκε… Λιονέλ Μέσι και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο νέος σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ισπανίας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ 5 λεπτά αργότερα ήταν αυτός που πάσαρε στον Ντε Γιονγκ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο.

Στο 27′ ο Γκαμέιρο μείωσε σε 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ένα γκολ, που μέτρησε μετά την χρήση του VAR. Ο έμπειρος επιθετικός νίκησε τον Τερ Στέγκεν, έβαλε ξανά την Βαλένθια στο παιχνίδι και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πικέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 51′, μετά από γκάφα του Σίλεσεν. Ο Γκριεζμάν έκανε το σουτ, ο πορτιέρο της Βαλένθια έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πικέ έκανε εύκολα το 3-1.

Στο 61’ ο Λουίς Σουάρες βρήκε δίχτυα για το 4-1 με ωραίο σουτ, σκοράροντας στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του. Στο 82′ ο Ουρουγουανός φορ ξαναχτύπησε σκοράροντας για το 5-1, με τον Μάξι Γκόμες να μειώνει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα μείωσε στους πόντους τη διαφορά από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης που γκέλαρε στο Ανοέτα (2-0).

Δείτε τα γκολ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από