«Εξωδικαστική συμφωνία Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν»

Για ιδιωτική συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αναφορικά με τη μεταγραφή του Γκριεζμάν στους Καταλανούς κάνουν λόγο τα ισπανικά Μέσα.

Σε εξωδικαστική συμφωνία κατέληξαν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν.

Οι Μαδριλένοι είχαν καταγγείλει την ομάδα της Καταλονίας για το γεγονός πως πλήρωσε μόλις 120 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Γάλλο, ενώ η ρήτρα του εκείνη την περίοδο βρισκόταν στα 200 εκατομμύρια.

Μάλιστα, οι «ροχιμπλάνκος» δεν δίστασαν να πάνε και στα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθούν, με τη Μπαρτσελόνα τελικά να αναγκάζεται να πληρώσει ως πρόστιμο το… υπέρογκο ποσό των 300 ευρώ.

Ωστόσο, τα τελευταία δημοσιεύματα από τα ισπανικά Μέσα δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς κάνουν λόγο για ιδιωτική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές που βάζει οριστικό τέλος στην υπόθεση και στην μεταξύ τους διαμάχη.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα δέχθηκε να πληρώσει άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο για τη μεταγραφή του Γκριεζμάν, ανεβάζοντας έτσι το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του στα 135 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτό τον συμβιβασμό, οι Καταλανοί θα έχουν πλέον προτεραιότητα για την απόκτηση παικτών όπως οι Σαούλ και Χιμένεθ, καθώς και παικτών από την Ακαδημία της Ατλέτικο, με τρεις προϋποθέσεις.

Η πρώτη αφορά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φορέσει τα «μπλαουγκράνα», η δεύτερη να θέλει η Ατλέτικο να τον πουλήσει και η τρίτη να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να ισοφαρίσει την καλύτερη πρόταση που θα έχει στα χέρια της η Ατλέτικο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από