Σεβίλλη: Ανανέωσε έως το 2023 ο Γκιλ

Ο πρώτος γεννημένος μετά το 2000 ο οποίος σκόραρε στη La Liga, ο 19χρονος εξτρέμ Μπράιαν Γκιλ, επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Σεβίλλη.

Ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της «έδεσε» η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επέκτεινε το συμβόλαιο του Μπράιν Γκιλ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023 και το ανακοίνωσε επίσημα!

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σεβίλλης και η παραμονή του κρινόταν επιβεβλημένη από την τεχνική ηγεσία. Ο Γκιλ έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής των Σεβιγιάνων, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ο Γκιλ σημειώνει ραγδαία πρόοδο στην εξέλιξη του και ντεμπούταρε πέρυσι στην Primera Division, στο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ποδοσφαιριστής έγινε ο πρώτος γεννημένος μετά το 2000 (για την ακρίβεια έχει γενέθλια στις 11 Φεβρουαρίου του 2001), ο οποίος πετυχαίνει γκολ στη La Liga.

O Γκιλ είχε σκοράρει στις 25 Απριλίου του 2019 στη νίκη της Σεβίλλης με 5-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Ακόμα, στις 29 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ο Γκιλ βρήκε δίχτυα στην επικράτηση της Σεβίλλης με 2-0 επί της αζέρικης Καραμπάχ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από