Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (vid)

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν εκτός έδρας με 3-0 της Χετάφε και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 πόντους – Στο +1 από την Μπαρτσελόνα, που παίζει το βράδυ με την Εσπανιόλ.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2020 η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στο πρώτο της παιχνίδι στο νέο έτος επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 της Χετάφε και ανέβηκε – έστω και προσωρινά – στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Μαδριλένοι με το τρίποντο που πήραν στο «Αλφόνσο Πέρεθ», για την 19η αγωνιστική της Primera Division, έφτασαν στους 40 βαθμούς και πλέον είναι στο +1 από την Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται το βράδυ εκτός έδρας με την Εσπανιόλ (22:00).

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα στο παιχνίδι με την Χετάφε και μέχρι το 34’ ο φωτεινός πίνακα του γηπέδου έδειχνε 0-0. Σε εκείνο το λεπτό ο Βαράν βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ένα ημίχρονο, στο οποίο ήταν εξαιρετικός ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έκανε τρεις μεγάλες αποκρούσεις. Στο 24’ είπε «όχι» στον Αραμπαρί, στο 31’ σταμάτησε τον Καμπρέρα και στο 43’ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Φαρ.

Στο 53’ ο Βαράν σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ. Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Μαδριλένοι από δεξιά και ο Γάλλος αμυντικός με κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μόντριτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βαλβέρδε έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, πάσαρε στον επερχόμενο Μόντριτς κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Δείτε τα highlights και τα γκολ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από