Σετιέν: «Οι παίκτες δεν κατάλαβαν τι θέλαμε»

Η κάκιστη εμφάνιση στο Μεστάγια και η ήττα με 2-0 από την Βαλένθια προκάλεσε απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις της Μπαρτσελόνα.

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Βαλένθια, με τους Μπλαουγκράνα να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 στο Μεστάγια. Μια ήττα, που όπως ήταν λογικό, προκάλεσε απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νέος τεχνικός της καταλανικής ομάδας, Κίκε Σετιέν, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν κατάλαβαν καλά αυτά που τους ζητούσε και η σημερινή εμφάνιση της ομάδας δεν άρεσε σε κανένα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. «Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία οι παίκτες δεν έχουν ακόμα καταλάβει ή ίσως εμείς δεν εξηγήσαμε καλά. Αυτό που είδαμε σήμερα, δεν άρεσε σε κανέναν. Δεν δουλεύουμε για να πετύχουμε αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια δίνει την ευκαιρία αύριο (26/1) στη Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ να βρεθεί μόνη στην κορυφή της La Liga και στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από