«Δεν θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Παρά τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται ήδη τον επόμενο προορισμό του, ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καμία πρόθεση για την ώρα να εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη.

Η αγωνιστική κρίση της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με την πρόσφατη κόντρα που άνοιξε ανάμεσα σε Αμπιντάλ και Μέσι έδωσαν άπλετη τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό «μάγο» να σκέφτεται έντονα την έξοδο από το κλαμπ της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, οι πρώτες αναφορές για ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 32χρονου δεν άργησαν να έρθουν, με δημοσιεύματα από την Αγγλία να βάζουν δυναμικά στο «κόλπο» τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλα αυτά, ο βραχύσωμος επιθετικός φαίνεται πως σε πρώτη φάση δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να… ετοιμάσει βαλίτσες, καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ισπανία.

Όπως υποστηρίζει το «Sky Sports» επικαλούμενο πηγές από το στενό περιβάλλον του ηγέτη των «μπλαουγκράνα», παρά το άσχημο κλίμα που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα, εκείνος δεν έχει σκεφτεί την αποχώρηση.

Αντίθετα, το αρχικό πλάνο του Αργεντινού δεν έχει διαφοροποιηθεί και στο τέλος της φετινής σεζόν σκοπεύει να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από την πλευρά της, η διοίκηση παραμένει ήρεμη σχετικά με το μέλλον του 32χρονου στην ομάδα και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να μιλήσει με την πλευρά του Μέσι, με στόχο να καταλήξουν το συντομότερο δυνατόν σε συμφωνία για επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από