Φοβερό πρωτοσέλιδο της AS: «Ζιντάν και Σετιέν στο… χείλος της αβύσσου» (pic)

Η ισπανική εφημερίδα περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι δυο προπονητές, ενόψει του Clasico της Κυριακής (1/3).

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής (1/3) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τη μάχη της κορυφής να έχει πάρει… φωτιά.

Οι «μπλαουγκράνα» εκμεταλλεύτηκαν τις δυο σερί γκέλες των Μαδριλένων στο πρωτάθλημα και τους προσπέρασαν στη βαθμολογία, με +2 να αποτελεί ένα μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας για το σύνολο του Κίκε Σετιέν.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Ζινεντίν Ζιντάν κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, γνωρίζοντας εκ προοιμίου πως το αποτέλεσμα του Clasico πιθανότατα θα έχει τεράστια επιρροή ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μάλιστα, η μαδριλένικη εφημερίδα «AS» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που αποτυπώνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που βιώνουν οι δυο προπονητές. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί παρουσιάζουν τους δυο άνδρες να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και να προσπαθούν να τραβήξουν ο ένας τον άλλο προς την άβυσσο ενόψει της μεταξύ τους μονομαχίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από