Μέσι για Ανρί: «Δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι και να τον κοιτάξω»

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως όταν είχε αντικρίσει τον Τιερί Ανρί για πρώτη φορά στ' αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα έσκυψε το κεφάλι από σεβασμό στον Γάλλο επιθετικό.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, όμως είναι ταπεινός και δεν ενθουσιάζεται με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή. Στο παρελθόν όμως, υπήρξε παίκτης που πήγε στην Μπαρτσελόνα και έκανε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να σκύψει το κεφάλι από σεβασμό!

Συγκεκριμένα, ο Μέσι παραδέχθηκε πως όταν είχε αντικρίσει τον Τιερί Ανρί για πρώτη φορά στ’ αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα», είχε αισθανθεί δέος και θεώρησε σωστό να σκύψει το κεφάλι και ν΄ αποφύγει οποιαδήποτε eye contact!

«Δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι και να τον κοιτάξω στα μάτια… Όταν είχε έρθει σε εμάς ήξερα την ιστορία του και τα κατορθώματά του στην Premier League με την Άρσεναλ. Είχα ήδη μια εικόνα για εκείνον στο μυαλό μου και ξαφνικά βρισκόμασταν στην ίδια ομάδα, στα ίδια αποδυτήρια. Τρέφω θαυμασμό για εκείνον» ήταν η αναφορά του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από