Μαραντόνα : Έκραξε τη Σεβίλλη για την απόλυση Μπερίσο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προχώρησ σε κάποια ιδιαίτερα καυστικά σχόλια όσον αφορά την απόλυση του Εδουάρδο Μπερίσο από τη Σεβίλλη, αλλά και την αντικατάσταση του από τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σχολίασε με επικριτικό τρόπο την απόφαση της Σεβίλλης να απολύσει τον Εδουάρδο Μπερίσο, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εξαιτίας των κακών εμφανίσεων των Ανδαλουσιάνων.

Μάλιστα, ο Αργεντινός αστέρας δεν δίστασε να «κράξει» τη διοίκηση της Σεβίλλης να αντικαταστήσει τον Μπερίσο με τον Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος είχε απολυθεί από τη Μίλαν μετά από ένα τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν.

«Είναι τρέλα το γεγονός ότι ο Μοντέλα αντικατέστησε τον Μπερίσο. Η Μίλαν είχε διώξει τον Μοντέλα. Υπήρχαν χιλιάδες προπονητές για να προσλάβουν. Δεν είναι δυνατόν οι μάνατζερ να κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο.Θα έπρεπε είτε να συνεχίσει ο Μπερίσο είτε να πάρουν άλλον. Αυτή η κατάσταση πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει» σχολίασε ο Μαραντόνα, ο οποίος είχε αγωνιστεί τη σεζόν 1992-93 με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από