Λα Κορούνια – Βαλένθια 1-2

Η Βαλένθια επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Λα Κορούνια και άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης να κοιτάζει την πλάτη της στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga!

Γκονσάλο Γκέδες, τσεκ!
Ροντρίγκο, τσεκ!

Η εντυπωσιακή πορεία της Βαλένθια τη φετινή σεζόν πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στους προαναφερθέντες οι οποίοι πότε θα σερβίρουν και πότε θα σκοράρουν. Απόψε (13/01) κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο Ριαθόρ, ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε το τέταρτο τέρμα του για το 0-1 στο 12’ (φέρει τεράστια ευθύνη και ο κίπερ των γηπεδούχων) έπειτα από ασίστ του Ροντρίγκο. Ενώ στο 63ο λεπτό ο Γκέδες βρήκε τον…Ροντρίγκο, ο οποίος «έγραψε» το 2-0!

Το μόνο που κατάφερε η Λα Κορούνια ήταν να μειώσει με τον Αντόνε ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το φινάλε και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο!

Με αυτή την νίκη η Βαλένθια κλείδωσε ουσιαστικά την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga αυξάνοντας στο +8 τη διαφορά από την τέταρτη Ρεάλ Μαδρίτης που νωρίτερα σήμερα γκέλαρε κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

https://www.youtube.com/watch?v=WFAmJtxxeF4

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από