Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-0

Με γκολ του Σουάρες η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 την Εσπανιόλ η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία.

Ζωντανή στο κυνήγι της Ρεάλ έμεινε η Μπαρτσελόνα που χάρη σε ένα γκολ του Σουάρες, νίκησε με 1-0 την Εσπανιόλ η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά, για πρώτη φορά ύστερα από 26 χρόνια. Στο -1 από την κορυφή οι Καταλανοί αλλά με ματς παραπάνω.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ουρουγουανός στο 56′ ύστερα από συνδυασμό των Γκριεζμάν και Μέσι, φτάνοντας έτσι τα 195 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Στο 50ο λεπτό ο Φάτι είχε δει κόκκινη κάρτα για καρατιά στον Καλέρο κι ενώ είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή μόλις πριν από πέντε λεπτά αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 54′ όταν αποβλήθηκε και ο Λοσάνο για σκληρό μαρκάρισμα στον Πικέ.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Σεμέδο (46’ Φάτι), Μπούσκετς, Ράκιτιτς (90+1’ Αραούχο), Μέσι, Σουάρες (82’ Μπρέθγουεϊτ), Γκριεζμάν (71’ Βιδάλ).

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Βίκτορ Γκόμεθ, Εσπινόσα, Ντιντάκ, Καμπρέρα, Καλέρο (66’ Νταρντέρ), Ρόκα (85’ Γου Λέι)), Νταβίντ Λόπεθ, Λοσάνο, Ντε Τομάς, Εμπαρμπά (75’ Καμπουθάνο)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από